Final countdown.

Viikon päästä vietän viimeistä yötä kotimaan kamaralla seuraavaan viiteen kuukauteen. Luvassa oletettavasti vähäuninen yö tuolloin 😉 Tänään pesin urakalla pyykkiä, ja keräsin jo kasaan mukaan lähteviä tavaroita. Vuosien saatossa minun pakkausrutiineihin on paikkansa juurruttanu The Lista. Tämä voi olla hieman liian järjestelmällistä hommaa joidenki mielestä, mutta hei koskaan en oo mitään unohtanu matkasta 🙂 Lista tarvittavista tavaroista tehdään, sitä muokataan ja sen mukaan pakataan. Piste.

Moni on vinkannu, että ethän sinä tarvihe sinne matkaan paljo mitään! Rohkenen olla hieman eri mieltä asiasta. Vaatteita sinällään ei tarvii paljoa, mutta se kaikki muu. Silitysrauta, kynsiviila, kuorintavoide, kenkälankki, neula ja lanka, tyynyliina, kameran laturi ja niin eespäin. Tavaroita kertyy vaikka niitä yrittäisi karsia. Niin se vaan menee. Ja aion todellakin viiä omat paidat Suomesta (vaikka kyllä niitä sieltäkin saa), koska Thaikuissa lomaillessani huomasin olevani ”XL-kokoa”, ainakin paikallisiin puseroihin tungettuna.

IMG_3310

Laukkuja on kaksi ja reppu vielä selkään, niinku kunnon reissuajalla. Helsingissä mukaan matkalle lähtee työvaatteet, eli vaatteille tarkoitettua laukkua ei voi juntata Valtimolla täyteen 🙂 Kytkin nousee siis tulevana lauantaina 2.11., jolloin junailen Nurmeksesta isän tykö Lappeenrantaan. Siellä pari yötä vietän, ja kiskot vie Helsinkiin maanantaina 4.11. Toivottavasti minun postitse lähettämäni viisumihakemus (kera passin) on päässy turvallisesti perille Thaimaan suurlähetystöön, jotta voin noutaa sen heti päästyäni Helsinkiin. Isoin huoli on nimittäin sen jälkeen haihtunu.

Sielläpä sitten olisi Helsingissä pari päivää aikaa esim. korjata mun lempisandaaleiden toinen osapuoli. Tämäkin on taas niin tätä meikäläisen hommaa, meinaan että ei oo eka kerta kun tapahtuu. Eli kun Nellin luona piipahdin pari viikkoa takaperin, otin mukaani lempisandaalieni vasemman osapuolen, jonka pohja irvisti ikävästi. Tällöin en hoksannu tarkastaa oikeaa osapuolta. Nyt on siis vasen suutarireissun käynyt ja huomasin, että olisi oikeakin ollu reissun tarpeessa. Eli pääsen suutarivisiitille myös Helsingissä 🙂

Huomenna pakkailut kiihtyy, ja reilun viikon päästä maisemat on jo suunnilleen seuraavanlaiset… 😉 Krabi, I´m coming!!

027 – Kopio

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s